Мария уплаши зрителите! Вижте как изглежда!

Тази сутрин Мария се превърна в атракцията на ефира!

Поп фолк изпълнителката Мария за пореден път се превърна в център на вниманието, след като се появи в съботния ден в предаването „Почивна станция”. Всичко щеше да е в границите на нормалното, ако певицата не изглеждаше така, както изглеждаше.

След като влезе в студиото на предаването на Нова тв, във форумите започнаха да валят коментари за това какво се е случило с външния вид на миньончето, което или е било „модифицирано от извънземни”, или е станало поредната жертва на калпави пластични хирурзи.

Мария стряска!

Поводът, заради който певицата беше поканена да гостува в телевизионното предаване, беше свързан с отношенията й с бившия й мъж. Оказа се обаче, че малцина се интересуват какво точно се случва между Мария и Димитър Андонов. Всички нетърпеливо искаха да знаят какво се случва със самата Мария и защо тя изглежда така.

Въпреки че само преди дни на личната си страница в популярна социална мрежа Мария пусна свои снимки без грим, сега всички се интересуват защо дори гримът не може да скрие това, което си е причинила.

И ако доскоро нещо неестествено имаше единствено в устните на брюнетката, то сега цялото й лице стои някак неестествено и изкривено, обобщава впечатленията наблюдателен форумец.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар