Папараците отровили медения месец на Бен Афлек

Той дори се чувствал като принцеса Даяна

Запознати разкриха на Page Six, че Бен Афлек е недоволен от медения месец с Дженифър Лопес в Париж, където отидоха след сватбата: двойката страдала от обсебващото внимание на папараците.

„Бен беше ужасен в Париж. Папараците излязоха на съвсем ново ниво. Той дори се чувстваше като принцеса Даяна”, каза приятел на двойката.

Източникът на изданието отбеляза, че макар Афлек да е свикнал със светкавиците на камерите, този път му е било трудно да запази спокойствие. Самата Лопес реагира по-уравновесено на постоянното внимание на уличните фотографи.

„Джен изглежда е направена от стомана и го приема спокойно, но Бен все още е ядосан”, констатира източникът.

Не за първи път папараците се превръщат в проблем за двойката. Така през 2002 г. те дори отложиха сватбата поради повишеното внимание към тях, а след това напълно я отмениха. Освен това, според Дженифър Лопес последвалата раздяла е била причинена не на последно място и от натрапчивото внимание към връзката им.

Въпреки това миналата година двойката възобнови връзката си, а през пролетта стана известно за годежа им. Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха наскоро в Лас Вегас. Според лица от обкръжението й, двойката планира да организира празник по случай сватбата, но не е известно кога той ще се състои.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар