Брад Пит заживя като отшелник след развода си с Анджелина

 

Той е решил да промени коренно живота си

Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, актьорът Брад Пит, е решил да живее в абсолютно въздържание след развода си с актрисата Анджелина Джоли.

Той е решил да промени коренно живота си, след като се раздели с бившата си съпруга Анджелина Джоли през 2016 година и последвалата ожесточена война между бившите съпрузи.

„Чувствах се самотен в живота, когато растях, но и по-късно. Едва наскоро почувствах прегръдката на семейството и приятелите си“, каза Пит пред чуждестранни медии, добавяйки, че е загубил чувството за самота, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016-та.

В продължение на 18 месеца той редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където изпитвал чувство за принадлежност и близост с други хора. Тогава дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите, което заменил с никотинова дъвка.

„Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно“, признава той.

„По-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах“, обяснява Брад.

Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., когато любовната му връзка с Анджелина Джоли пламна по време на снимките на “Мистър и мисис Смит”.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар