Николета Лозанова ще разпръсква класа в Разград

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Стилът на Николета Лозанова подходящ ли е за Разград?!

Най-големият кошмар на младата майка Николета Лозанова се състои в това, че в най-скоро време може да й се наложи да замени някои от най-модерните и лъскави европейски градове с… Разград.

Как ще пасне Разград на Николета?!

Причината за тези страхове на плеймейтката в майчинство се крие във все по-натрапчивите слухове, че половинката й Валери Божинов е трансферна цел номер 1 за най-добрия български футболен отбор за тази година Лудогорец „Разград”, пише електронното издание hotarena.net.

Ако трансферът наистина се състои и ако Николета последва съпруга си в града, в който той ще играе, това ще означава, че изведнъж голяма част от забавленията и купоните ще секнат, защото къде е топлата Португалия, къде е лъскавата Италия, къде е нашенският Разград?!

На този етап все още футболното бъдеще на Валери Божинов е неясно, което за половинката му е истинско изпитани за нервите и каляване на духа на примадона.

На практика, Божинов се води собственост на португалския „Спортинг”. Договорът му е железен, коментират запознати, като в него е упоменато, че българинът трябва да получава в следващите 3 години по 100 000 евро месечно. Тъй като обаче той не успя да се наложи в отбора, футболното му бъдеще се изправи пред огромна въпросителна, а съпругата му пред огромни страхове – да живее в Разград е един от тях!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар