Набедиха Анелия за кон! Вижте и преценете! (Фото)

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Има ли нещо сексапилно в Анелия, питат се форумци

Поп фолк певицата Анелия е сред най-коментираните представителки на бранша в последните дни, след като почти няма жълта медия, която да е публикувала кадър от новия й клип.

Причината за вълнението обаче не е заканата, че новата й песен „Яко ми действаш” ще се превърне в тотален хит, а обстоятелството, че навсякъде сцената от клипа, който тя е заснела на брега на Йонийско море, се представя като супер еротична, въздействаща и възбуждаща.

Секси или кон е Анелия?!

Ако за едни Анелия е сексапилна, за мен е истински кон!, бърза да коментира кадъра интернет потребител, според когото бившата брюнетка е прекалено едра и мъжествена, за да може да бъде представяна като сексапилна и гореща.

Това не е единственото мнение в посока на това, че нещо във външността на Анелия не е точно такова, каквото би било необходимо, за да се окачествява тя като секс символ, като адски сексапилна и красива жена.

И все пак – ако феновете недоволстват, то изданията се надпреварват да дават суперлативи – че е сексапилна, че Анелия е във супер форма, с адски свежа и опъната кожа, гладка и мека като кадифе.

Какво е вашето мнение?! Ами може би то ще бъде чуто, след като клипът към песента се завърти в ефир и вие сами имате възможността да я видите и да прецените – кон ли е Анелия?!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар