Мезонетът, в който е живяла Мерилин Монро, може да бъде ваш само за „няколко“ милиона долара

Мезонетът в Лос Анджелис, където актрисата е живяла през 1954 г., разполага с 200 квадратни метра жилищна площ и невероятна гледка към града

Апартаментът в Западен Холивуд в Лос Анджелис, където Мерилин Монро е живяла, преди да купи собствената си къща в Брентууд, Калифорния, се върна на пазара за 2,49 милиона долара.

Разположен на последния етаж на Granville Tower, френско-нормандска сграда от 30-те години на миналия век, известна преди като Волтер, апартаментът разполага с 200 квадратни метра жилищна площ с две спални и две тоалетни.

Апартаментът разполага с тавани, прозорци от пода до тавана с изглед към града и планината, кръгли стълби, свързващи двете нива, дървени подове, официална трапезария, кухня с венецианска мазилка и стоманени шкафове. Може да се каже, че интериорът отразява стария холивудски чар и блясък.

Монро живяла в апартамента по-малко от година през 1954 г., когато напуска втория си съпруг, бейзболния играч Джо Димаджо. Този апартамент е нейният седми и последен, в който тя е живяла в Лос Анджелис.

Настоящият собственик купил апартамента от Порше де Роси, бивш модел, актриса и съпруга на водещата Елън Дедженерес през 2003 г. Данните за имотите показват, че за последно имотът е бил продаден за по-малко от 1 милион долара.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар