Ако бившият иска да се върне

Ако бившият ви иска да се върне при вас, преценете плюсовете и минусите, без значение колко бихте искали да възобновите връзката

Ще бъде твърде болезнено да изпитате отново безразличието му, и цената за подновената комуникация може да е твърде високо. Нещо повече, може да е решил да се върне при вас, само за да провери дали чарът му все още работи. За самоутвърждаване и да докаже на себе си, че „става“..

Изглежда, че сте затворили плътно вратата след него, успокоили се. Но седейки с чаша чай до камината с носталгия си спомняте бурята от чувства, които наскоро утихнаха, изведнъж чувате странни звуци. Някой явно се опитва да влезе: докосва дръжката на вратата, след което се опитва да вземе ключа.

И ако той наистина иска да се върне

Трудно е да се опишат чувствата, които ви обземат в този момент. Това е ужас, объркване, любопитство. Нежелание да се видите с него и странен интерес – дори с едно око – кой е това? Има директен и въпрос – дали е той?

Подобна гама от чувства преминава през душата, когато така или иначе, след като се успокоиш и напуснеш бившия партньор, изведнъж по някакви признаци започваш да разбираш, че той е склонен да се върне и да започне отначало.

Добро ли е това или е лошо?

Трудно е да се отговори правилно, твърде много негативи са взети от миналото на вашите връзки. Доста работа е свършена, за да се справите с токсичните чувства и да простите на човек.

Но вие, с познатия хлад и настръхване, разбирате, че сте готови да забравите всичко и да го зачеркнете, само ако той сега се появи тук. Това не е липса на воля, а зависимост. Вашето състояние се нуждае от корекция, работете със специалист.

Но идва един момент, в който искаш да пратиш всичко и всички по дяволите. И да живееш – тук и сега. Да живееш пълноценно, според твоето разбиране, означава да знаеш, че той е този, който сега е зад твоята врата. И без да се колебаеш нито за минута, се втурни към него, прегърни го, прегърни го, така че никога да не го пускате.

Ако вашият бивш партньор иска да се върне при вас, преценете плюсовете и минусите, без значение колко искате да възобновите връзката.

При това развитие на събитията съществува един процент за щастлив край и добър резултат. Но винаги трябва да имате предвид другите деветдесет и девет. И въпреки че е трудно да се претегли всичко, бидейки в такава умствена и емоционална борба, все пак се опитайте да не правите резки движения. Излизайки от собствената си зона на комфорт, рискувате да се натъкнете на вратата на някой, който да затръшне отново врата под носа ви.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар