В леглото с кралицата: 6 от най -горещите любовници на Мадона

Личният живот на Мадона е легендарен

Винаги ярка и очарователна, тя успя да спечели сърцата на много мъже. И колкото повече остарява поп дивата, толкова по -млади са нейните избраници.

Исус Луис

Мадона се срещна с младия красив Исус Луис по време на съвместна снимка за списание W. По време на фотосесията имаше много откровени сцени, и заради това двойката се сближи. Те бяха заедно малко повече от година.

Исус дори успя да представи Мадж на родителите си, а медиите разпространиха слухове за възможна сватба на двама влюбени. Двойката обаче скоро се раздели, но кариерата на бившето гадже на певицата бързо тръгна нагоре. Подписва доходоносни договори със световни марки (D&G), участва в различни телевизионни предавания и дори записа сингъл.

Брахим Зайбат

Брахим Зайбат беше танцьор при Мадона, но през 2010 г. той стана нейният официален приятел. Тяхната романтика, която продължи 3 години, не беше възпрепятствана от разликата във възрастта (дивата беше с 29 години по -голяма) и различните религии. По време на срещата те буквално говореха различни езици. Брахим не знаеше английски, но всичко това само допринесе за сближаването им. Те често се появяваха на публични места, летяха заедно на романтичен круиз до Париж.

Танцьорът общува добре с децата на Мадж и тя дори започва да мисли за сватба. Двойката обаче скоро се раздели: на Брахим беше предложен договор за участие в шоуто „Танцувайки със звездите“ във Франция и той реши да продължи кариерата си.

Тимор Стефенс

През 2014 г. на парти дивата се срещна с холандеца Тимор Стефенс, който се оказа 30 години по -млад от нея. Той също беше танцьор и хореограф и търсеше слава. Преди да се срещне с Мадона, Стефенс вече е работил с Бионсе, Майкъл Джексън, Крис Браун.

Дива се появяваше с него на всички партита, работеха дори заедно по танцов проект. Въпреки това, седем месеца по -късно, Мадона скъса отношенията си с Тимор.

Кевин Сампайо

Певицата се срещна със следващия си любим, младия модел от Португалия, Кевин Сампайо, по време на снимките на видеоклип.

Само три години след началото на романа те започнаха да живеят заедно. Дивата дори беше готова да се премести при любовника си в Лисабон и си купи имение там. Двамата се срещаха две години.

Аламалик Уилямс

Сегашното гадже на Мадона, танцьорът Аламалик Уилямс, е на 27 години. Твърди се, че те са се срещнали през 2015 г., когато Уилямс се явява на прослушване за турнето на Rebel Heart.

Романсът им започва три години по -късно и нито тя, нито младият любовник се смущават от разликата във възрастта. Певицата редовно споделя снимки с него. С примера си Мадона отново доказва, че една жена може да се среща с момчета на всяка възраст.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар