С къси панталони на работа и на парти

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За купон тe са кожени или с пайети, за срещи с приятели – от снежнобяла дантела


На работа може да ходите облечени и така.

И през този сезон късите панталони са много любими на дизайнерите. Те смятат, че можете да ги носите навсякъде.

Убедени са, че не е грях да идете с тях дори на работа. Колкото и стройни крака да имате, все пак в този случай е желателно да приличат по-скоро на бермуди и да стигат почти до коляното. Предпочитаните цветове са черно, тъмносиньо, бяло и пепел от рози. Носят се с изискани ризи и сака, с обувки на токове или платформи.

За вечерен купон сложете кожени къси панталони с тъмен чорапогащник. Ще допълните рокерския им стил, като ги съчетаете с кубинки или с обувки на платформи.

Друг вариант е да изберете черни къси панталони, обсипани с пайети. За да не се получава визуално претрупване, е желателно останалите елементи от облеклото да бъдат матови. През свободното може да носите къси дънкови панталони с ефирна бяла дантелена блуза, която оставя раменете на показ. Допълнете тоалета с бели кецове.

Романтичките ще предпочетат дантелени панталони, комбинирани с памучна или ленена риза, чиято долна част е завързана на фльонга.

Повечето дами все пак ще облекат къси панталони само за свободното време. Върху банския костюм те са от ефирен плат, пъстроцветни и с широки цепки отстрани. Може и самото долнище на банския да представлява дамски боксерки.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар