Преди 14 години тя беше обявена за най-красивото момиче в света, а днес се радва на луксозна яхта и харчи милиони

Тайлен Блондо стана богата още като дете

 

Тайлен Блондо стана известна още като момиче, навлизайки в света на моделирането, а славата й достигна своя връх през 2007 г., когато медиите я обявиха за най-красивото момиче в света.

Но времето минава и Тилен вече не е момиче, тя празнува 20 -ия си рожден ден през април, а сега живее в лукс и различно от „средните“ момичета.

Наскоро тя беше снимана на луксозна яхта в изключителния курорт Сен Тропе, придружена от гаджето си, младия френски актьор Бен Атал.

Французойката блестеше в спокойно облекло, дънкови шорти и топ бикини. Тя нямаше нито грам грим, така че показа естествената си красота в пълен блясък.


Тайлен прерасна в красиво момиче и редовно споделя снимките си в Instagram, където блести.

Да припомним, тя украси първата заглавна страница, когато беше едва на шест години, а след като стана световноизвестна, започна собствена модна линия, така че днес се радва на плодовете на успеха си.


Красивата французойка обаче продължава да работи усилено и през почивките от снимките използва времето, за да посети някои луксозни и екзотични дестинации.

Между другото, не се знае много за романтиката й със споменатия Бен, освен че двойката започна да се забавлява миналата година и че са почти неразделни.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар