Анджелина Джоли призна, че се е страхувала за безопасността на децата, докато е била омъжена за Пит

Той е малтретирал словесно и физически сина им Мадокс

Анджелина Джоли каза пред Guardian, че се страхувала за безопасността на децата, докато била омъжена за Брад Пит. Тя също критикува правителството на САЩ за това, че не полага усилия да защити правата на непълнолетните.

На въпрос какво се е случило, за да започне да се притеснява за тяхната безопасност, тя каза, че все още не може да разкрие подробности, тъй като процесът продължава. Кимването обаче потвърди, че става дума за домашно насилие.

Тя разкритикува Америка като единствената страна, която не е ратифицирала изцяло Конвенцията на ООН за правата на детето (UNCR). Той твърди, че Пит е малтретирал словесно и физически сина им Мадокс по време на частен полет.

„Проблемът не започва с един инцидент (мислейки за самолетната сцена). Ситуацията е много по -сложна от това“, каза тя.

Пит призна, че е имал проблем с алкохола и че е крещял на Мадокс, но винаги отричал, че го е малтретирал физически. ФБР го оправда за самолетната катастрофа.

Джоли каза, че е съкрушена от случилото се и иска семейството да продължи да живее нормален живот: „Това се отнася за всички нас, включително и за баща им. Независимо от всичко, ние ще бъдем семейство завинаги.“

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар