Ретро и при банските

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
  • Актуални това лято ще бъдат целите модели в духа на 50-те и 60-те години

Ретрото тази година е свръх- актуално. Това показват ко­лекциите на почти всички модни къщи. Конкретно при банските, дизайнерите се вдъхновя­ват от 50-те и 60-те години на миналия век. Модели­те са много женствени, кокетни, понякога закач­ливи, друг път – свенливи. Проблемът е, че за този тип бански трябва да имате почти идеални мерки. Целите модели са също много актуални за идва­щия горещ сезон.

Повече прикрито отколкото разголено тяло

Забравете твърде изряза­ните модели и бикините, които не оставят нищо на мъжката фантазия. Из­берете бански, ушит от достатъчно количество плат. Или цял. Още повече, че с цял бански умело ще прикриете някои несъ­вършенства. Единствената неприятност е, че със си­гурност няма да получите равномерен тен на плажа.

Като Мерилин Монро

По принцип хит този сезон са банските, с които сме виждали на снимка ле­гендата Мерилин Монро. Става дума за модел в две части с високи бикини, по­знати като „бабешки гащи“. В случая обаче изобщо не са бабешки, напротив – това е една от най-модер­ните тенденции за целия сезон не само при бански­те, а изобщо при бельото. И са по-скоро женствени, отколкото старомодни. Дълбоките бикини са просто задължителни край брега на морето това лято.

Поглед към деколтето

Обикновено горната част на банския е също прикри­ваща. Често завързана през врата и в никакъв случай с тънки, а по-скоро с широки презрамки. Чашките са с форма на триъгълник. От размера на бюста зависи дали моделът ще бъде с банел, подплънки или само от плат. Дълбокото деколте при целите модели е задъл­жително.

Пиршество от цветове

Ретрото не значи черен цвят. Банските през този сезон са истинско пирше­ство от багри и принтове. Всичко цветно е актуално. Колкото по-пищно, толкова по-добре. Освен това мода­та позволява всевъзможни закачливи детайли, както и допълнения, думи: на плажа опре- няма да е скучно.

Стрийт мания

Другата тенденция този сезон залага отново на отминали години, но поне не така далеч назад във вре­мето. Това е стрийт модата от 90-те години. Това лято тя се завръща при бански­те. Моделите са пъстри, с много флорални мотиви или животински принтове, на точки или с геометричен десен. Актуални са всички цитрусови цветове, както и неоновите багри.

сп. „Журнал за жената“

 

Изберете бански според фигурата си

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар