Дами: Съобразете модела на банския с фигурата си

Когато избирате бански, е много важно да се съобра­зите и с особеностите на фигурата си. Предлагаме ви няколко основни съвета, с които може да избягате от капаните при покупка на нов бански.

  • При повече килограми – класиката е цял бански. Но бихте могли да изберете и в две части, като комбини­рате по-тъмна долна част и горна в ярки цветове, които да привличат погледа към бюста, а не към краката.
  • При едър бюст – задъл­жително е юрната част да има банели и широки през­рамки. Иначе платът няма да държи стабилно гърдите и гледката няма да бъде особено красива. Да не гово­рим, че не е удобно. Много практични са презрамките, които минават през врата.
  • При малък бюст – къдричките и всевъзможните детайли по горната Нает на банския са само от полза. Освен това може да си позволите и бански без презрамки. Твърдите чашки с подплънки ще уголемят ви­зуално бюста и ще ви дадат допълнително самочувствие на плажа. Най-красиво обаче стоят класическите триъ­гълници без банели.
  • По-къси крака ще ги „удължите“ оптически, ако заложите на бански с високо изрязана долна част. Моде­лите тип боксерки не са за вас, тъй като прерязват и скъсяват краката.
  • При наличието на коремче – заложете на цял бански или на актуал­ните дълбоки бикини. Така ще приберете излишните, тлъстинки.

сп. „Журнал за жената“

Актуални това лято ще бъдат целите модели в духа на 50-те и 60-те години 

 

Как да изберете правилната бански за тялото си?

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар