Как изглежда дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит сега: рядка снимка

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит се казва Стела и вече е красива жена

Снимката, която обиколи клюкарските сайтове, е снимана от папараци на улицата.

Мелани Грифит и Антонио Бандерас бяха женени почти 20 години. Те бяха спрягани за една от най-стилните и красиви двойки в Холивуд.

Любовната им история започва през 1996 г. на снимачната площадка на филм със символичното заглавие „Две са твърде много“. А Мелани и Антонио изглеждаха, между другото, много впечатляващо! Красивият испанец Бандерас и усмихната очарователна блондинка Грифит оформиха двойка, на която всички завиждаха и се възхищаваха.

По време на запознанството им и двамата вече бяха женени, но това не попречи на любовта им

Освободени от предишните си връзки, Антонио и Мелани се ожениха и в първите години романсът между звездите запълваше първите страници на световните издания.

Мелани роди дъщеря на Бандерас Стела, която той просто обожаваше. Антонио обаче също се отнася добре с децата на Грифит от предишния брак, като даде ясно да се разбере, че всички те са сплотено семейство. И това наистина беше така.

Но, насред идилията се случи онова, което често се случва в Холивуд – бракът им се разпадна . Причина за края на разбирателството между тях беше патологичната ревност на Мелани и фанатичното й желание да изглежда до красивия си съпруг не просто перфектно, ами направо зашеметяващо. Нещо, което не се случи. Грифит беше прекалено увлечена от пластична хирургия, заради което разви рак на кожата. В резултат на това Бандерас най -накрая се отдалечи от съпругата си. Последва развод. Двойката обаче остана добронамерена. Най-вече заради общата дъщеря Стела, която и двамата просто обожаваха.

Стела Бандерас вече е на 24 години

Момичето се опита да пробие като модел и актриса. Но тя не обича публичността: предпочита да води затворен начин на живот. Следователно, Стела е рядък гост на социални събития и наистина рядко се появява на публични места.

Но на рождения ден на майка си, Мелани Грифит, Стела дойде да я поздрави. И папараците успяха да снимат звездната дъщеря на улицата.

Стела очевидно е наследила всичко най -добро и от двамата родители и е израснала като истинска красавица. Тя може да се конкурира с дъщерите на Моника Белучи, Кейт Мос, Синди Крофорд и Хайди Клум.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар