Имала ли е Даяна двоен живот с втори любовник?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Истинската й любов май не е била Доди Ал Файед 

Въпреки че мнозина вярват, че принцеса Даяна е имала искрена любовна връзка с Доди Ал Файед, истината се оказа напълно различна от това, което се спекулира.

Изминаха повече от две десетилетия от смъртта на принцеса Даяна, жената, която беше обичана по целия свят. Животът и смъртта й продължават да интригуват обществеността, а британският журналист Мартин Башир, който през 1996 г. води дълъг и интимен разговор с принцесата за живота й, разказва подробности от любовния й живот, които са доста различни от всичко, което беше написано в медиите и това, което можехме да си представим.

А именно, според него, любовта на живота й не е бил Доди Ал Файед, както се спекулираше, а съвсем различен човек, за който обществеността не е знаела нищо.

Даяна била в любовна връзка с Хазнет Хан, пакистански хирург, който живеел и работел в Лондон.

Докторът, за когото се твърди, че Даяна описвала на приятелите си като „любовта на живота си“, се страхувал от културните различия, които имали, но и от голямото медийно внимание, за което той не бил подготвен.

Съобщава се, че Даяна и Хазнет са имали доста силен и публичен спор веднъж в Хайд Парк, Лондон. След това принцесата му поставила ултиматум – той или ще разкрие връзката си, или ще я прекрати напълно. Очевидно нямал смелост до степента, в която имала красивата Даяна.

В по -късно полицейско разследване за смъртта й, Хан разкрива пред полицията, че Даяна е скрила връзката си с Доди от него. В последната нощ от живота й Хан уж й се обажда многократно, но тя не отговаря. Тя вярва, че е променила телефонния си номер и е решила да прекъсне напълно контакта с него.

Тази информация обаче не е напълно потвърдена, така че не е ясно дали принцесата наистина е имала двоен живот, както твърдят някои, включително Башир.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар