Какво стана със сервитьорката, която спа с принц Хари преди 10 години?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

През октомври 2011 г. калифорнийска сервитьорка на име Джесика Доналдсън говори пред британската преса за това как е прекарала нощта с принц Хари, по-малкият брат на принц Уилям

Очевидно Хари е бил склонен към демократичен избор на момичета още преди да се запознае с актрисата Меган Маркъл.

По онова време Хари отседнал в хотел в Сан Диего, Калифорния, докато Джесика била на смяна. Тя обслужвала масата на принца. И в края на работния ден сервитьорката отишла на среща с Хари. Няколко дни по-късно той беше заснет с момичето в клуб.

По-късно британският вестник Sun писа за нощта, която принцът е прекарал със сервитьорката в хотелската стая. Между другото, стаята била от евтините – само 130 долара на ден.

Въпреки информацията за нощта, която са прекарали заедно, сервитьорката продължи да отрича всичко. Тя каза:

„Хари е очарователен принц. Той е толкова сладък. Вярно, той се държеше странно с мен. Много го харесах, но трябва да кажа истината: не съм спала с него. За мен той е просто джентълмен…“

Независимо дали е имало интимна връзка между Хари и Джесика, може спокойно да кажем: в тяхната връзка нямаше място за романтика.

Какво да кажем за фаталната сервитьорка сега?

След скандала през 2011 г., в резултат на който целият свят разбра коя е Джес Доналдсън, момичето изчезна от всички радари. Абсолютно всички споменавания за нея се изпариха и изглежда дори много сайтове, които разпространяваха клюки, скоро изтриха материалите за кралския потомък и неговата съвсем обикновена приятелка.

Възможно е, уморено от досадни журналисти, момичето да е решило да се скрие и да е напуснало Калифорния. Навярно сега живее в малко градче, където води спокоен и съвсем нормален живот. Като Джесика от Сейнт Луис, например. Пътува много, отглежда куче и обожава съпруга си, за когото наскоро се омъжила. Но, разбира се, не може да се твърди, че това е сто процента същата Джес. Въпреки че, много, ама наистина много прилича на ОНАЗИ Джес – сервитьорката, която „забърса“ принц Хари за една нощ.

Източник: www.thesun.co.uk

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар