Моника Белучи се срещна с президента на Франция с рокля, която засенчи първата дама

Актрисата изглежда просто зашеметяващо в стилна и в същото време разкриваща фигурата ѝ рокля!


Животът в Париж е в разгара си: на 5 юли започна Седмицата на висшата мода, а на следващия ден стартира 74-ият филмов фестивал в Кан, на който присъстваха знаменитости от цял ​​свят. Някои от гостите на фестивала бяха поздравени лично от френския президент Еманюел Макрон, който покани звездите на вечеря в Елисейския дворец. На светското събитие присъства и известната италианска актриса и модел Моника Белучи.

Звездата отиде на среща с президента и съпругата му Бриджит Макрон с дълга рокля

56-годишната Моника се появи публично в невероятно елегантна и женствена тъмносиня макси рокля. Дискретна и с класическа кройка, роклята пасва идеално на фигурата на Белучи: V-образно деколте визуално удължава врата и олекотява горната част. Актрисата хармонично допълни тоалета с широк черен колан с катарама, като по този начин подчертава тънката талия. Колието, малка черна чанта и обувки на платформа с отворен пръст, които не губят своята актуалност, допълваха имиджа ѝ на неостаряваща красавица.

Моника беше решила да се облече хармонично, ефектно, но в същото време сдържано – така, както подхожда на жена от нейния ранг. Между другото, синьото символизира духовността, благоприятства комуникацията и е чудесно за важни срещи. Ако се случи да ви поканят на вечеря с президента, тогава вече знаете от кого да вземете пример. Възхищаваме се и сме вдъхновени от красивата Моника Белучи!

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар