Екстрасенската предсказала пандемията, каза кога ще приключи

54-годишната Дебора Дейвис преди две години говори за избухването на пандемията, която ще отнеме много животи

Отново Дебора Дейвис първа посочи датата на смъртта на принц Филип. Към днешна дата популярната английска гадателка вече е готова да сподели своята нова прогноза.

Коронавирус, пандемия, мутации

Според британската екстрасенска още две години човечеството ще се надява коронавирусът да „изчезне“. Напразно! Короната няма да отиде никъде, тя ще остане с нас и ще се превърне в леко сезонно заболяване.

Обществото обаче има други причини за безпокойство, отново свързани с COVID-19. В някои страни вирусът може да мутира и да приеме по-трудна за лечение форма, която ще върне света в положението, в което беше през изминалата 2020 г. Оказва се, че ни очакват поне още няколко „заключвания“ и всичко онова, което произтича от локдауна все още не може и няма да бъде избегнато.

„Хората ще трябва да преосмислят отношението си към дистанцията и носенето на маски, последното ще се превърне в задължителен аксесоар “, каза екстрасенсът пред Дейли Мейл.

Дебора Дейвис

Какво ще се случи с кралското семейство?

Гадателката Дебора говори и за кралското семейство. Тя заяви, че връзката между Хари и Уилям ще се затопли и може би малкият син на Даяна ще се премести обратно във Великобритания. Но на съпругата му Меган Маркъл също ще бъде забранено да общува с членове на кралското семейство.

„Чувствам, че проблемите му с принц Чарлз никога няма да бъдат напълно елиминирани. Наистина чувствам, че Меган Маркъл ще продължи да се дистанцира от всички членове на кралското семейство, независимо дали принц Хари възстановява връзката или не. Принц Хари все още се чувства така, все едно е на меден месец, но виждам, че ще се върне във Великобритания, за да живее като такъв, какъвто е, а не както навярно му се иска“, поясни Дейвис.

Идат ли извънземните?

Последното предсказание беше за наличието и срещата с извънземен интелект. Дебора е уверена, че след две години обществеността ще получи повече информация за жителите на други планети. И тази информация ще бъде дадена от правителствата, които са я крили от нас.

Дебора Дейвис, която е майка на три деца от Чешър, е предсказала също така напредък в лечението на болестта Паркинсон и че Русия работи по създаването на клонинги.

Източник: www.dailymail.co.uk

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар