Ако поръчате тази напитка на първа среща, няма да има втора

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Понякога е по-добре по време на първа среща да пиете кафе заедно, отколкото да бъдете оригинални


Първата среща често е изпълнена с много нервно напрежение. Последното нещо, което искате в тази ситуация е, освен болезнения избор на рокля, да мислите и за нещо друго.

Както показва обаче скорошно проучване, освен облеклото ви и мястото, където се срещате, има и друг важен фактор, който може да повлияе на резултата от срещата. Оказва се, че впечатлението, което създавате, се влияе значително от напитката, която поръчвате.

2000 американци бяха попитани коя напитка ще им направи добро впечатление на първата им среща и коя не.

Резултатите показаха, че до 62% от анкетираните вярват, че изборът на любимата им напитка говори много за даден човек. Една трета от жените и две трети от мъжете ще смятат за грешка срещата, по време на която потенциалния партньор е поръчал „грешната“ напитка.

Класирането на нежеланите напитки оглави … един от най-популярните коктейли – „Cosmopolitan“!

Пиенето му се счита за неприемливо от почти 20% от анкетираните – всеки пети.

Между другото, този коктейл традиционно се отпиваше от героините на телевизионния сериал „Сексът и градът“, обсъждайки техните неуспешни любовни връзки.

Може би именно тази асоциация е виновна за толкова лошата репутация на коктейла. Или това е несериозно яркият му външен вид?

Този въпрос ще остане без отговор. Но заключението е еднозначно: по-добре е да се представите без сензационна напитка на първата си среща.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар