Красиво! Тази абитуриентка заслужава възхищение!

Олга Модева е пример за това как трябваше да изглеждат завършващите!

Олга Модева, втората подгласничка на носителката на титлата „Мис България”, тази година беше абитуриентка. Красавицата с абанос в косите, може да се похвали с това, че е доста по-популярна от голяма част от своите връстници, които тази година завършиха средното си образование. За разлика от преобладаващата част от девойките, прекрачили прага на школото за последен път, Олга беше заложила на изчистена, стилна и красива визия, в която нямаше нищо пошло, разголено и вулгарно.

Олга беше красива!

И след като медиите се надпреварваха да публикуват ли публикуват снимки на момичета, които в желанието си да бъдат оригинални, се изложиха от брутално по-брутално, то време беше да се появи на хоризонта и нещо нежно и красиво.

Е, без да пренебрегваме всички останали красиви момичета, ще похвалим Олга.

Самата красавица споделя, че не се е готвила изключително дълго за нощта на бала. Не е ходила на пробни прическа и грим, а аксесоарите си е купила в последния момент – няколко дни преди щастливото събитие от случаен магазин.

Изборът й определено е бил правилен и точен, защото всички отчетоха това колко свежа, истинска и красива е Олга.

Така че – бъдещи абитуриентки, вижте, че можете да сте неповторими и без да се разголвате, превръщайки се за смях.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар