За всички зодии: пълен хороскоп за периода 25-31 януари

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за първата седмица от февруари


ОВЕН

В този период мнозина представители на знака могат да разчитат на изгодна работа. Не се отказвайте от партньорство и сътрудничество – ще ви донесат материална полза. Не са изключени и приятни финансови сюрпризи. Издигате се в кариерната стълбица.

ТЕЛЕЦ

Тези дни са по-скоро време за духовни и интелектуални занимания, отдих и пътешествия, отколкото за материални грижи. Парите повече обичат онези, които се занимават с необичайни видове дейност, като предсказване на бъдещето, разпространение на езотерични и философски учения.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е подходяща за сътрудничество, организиране на съвместна дейност и сключване на съглашения. Всичко това може да донесе материална изгода. В тези дни по-добре не поемайте отговорност, а я споделете с другите. Благоприятно се разрешават юридически въпроси.

РАК

В тези дни от вас се изискват голямо трудолюбие и отговорно отношение към задълженията. Доходите ви изцяло зависят от професионалното ви майсторство и старание. Ще се наложи да бъдете по-внимателни към потребностите на потенциалните клиенти. Това се отнася и за хората с творчески професии.

ЛЪВ

Ако се занимавате със спорт или научна дейност, настъпва време за победи. Освен това периодът е подходящ за пътешествия и разширяване на хоризонтите. С лекота привличате внимание към своята персона и печелите симпатиите на публиката. Добро време и за влюбване.

ДЕВА

Периодът благоприятства установяването на контакти – както лични, така и делови. Ако работата ви е свързана с продажби, тази седмица ще ви донесе добра печалба. Необвързаните могат да я използват за романтични запознанства. Старателно филтрирайте информацията, която достига до вас.

ВЕЗНИ

Настъпва благоприятно време да завържете нови контакти и познанства. Повече общувайте, по-често излизайте в обществото. Много въпроси се разрешават заради връзките ви. При някои представители на знака внезапно се обостря интуицията. Ценните идеи идват спонтанно.

СКОРПИОН

Мнозина сред вас насочват вниманието си в сферата на отношенията и сътрудничеството. Срещите с приятели и съмишленици в този период ви носят много радост и удоволствие. Сред новите ви познати се оказват и доста творчески личности или чужденци.

СТРЕЛЕЦ

Седмица на кариерен устрем, активен труд, насочен към повишаване на социалния статус и като следствие – подобряване на материалната осигуреност. Обърнете повече внимание на контактите с началството. Тези дни са подходящи за активно търсене на работа и организация на бизнеса.

КОЗИРОГ

Енергичен период, даващ разширяване на възможностите, в това число и във финансовата област. Професионалните ви успехи в голяма степен зависят от образованието ви и готовността постоянно да повишавате информираността си. Добри перспективи за хората на науката и религията.

ВОДОЛЕЙ

Периодът е благоприятен за целеустремените Водолеи. Имате възможност да демонстрирате своя професионализъм и да формирате доверителни отношения с висшестоящите. Не е изключено да получите предложение за повишение.

РИБИ

Смело реализирайте целите си.
Настъпва благоприятен период за пътешествия и творчество. Не е изключено в тези дни да ви се наложи да напуснете дома не заради отдих, а за командировка. Но пътуването ще е успешно, затова не отлагайте. Склонни сте да работите върху различни проекти.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар