Как да постигате желаните цели с помощта на подсъзнанието?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Оказва се, че нашето подсъзнание обича да работи, докато тялото ни изпълнява други по-леки задачи

Потвърждение за това са множеството блестящи идеи, които се появяват по време на пътуване в транспорта или под душа например.

Когато човек е отпуснат и леко разсеян, подсъзнанието му често се проявява от най-добрата си страна. Използването на подсъзнателни молби може да ви помогне:

– да подобрите мотивацията ви;

– да станете по-щастливи;

-да увеличи емоционалното си възприятие.

Ще забележите положителните промени само в рамките на месец. Предлагаме ви три стъпки за изпращане на запитване към подсъзнанието, които ще ви отнемат само пет минути.

Стъпка 1

Преди да заспите, затворете очи и помислете за своето желание в продължение на 1 минута. То може да бъде най-различно. Но започнете с нещо дребно, а не например да искате след месец да станете астронавт. Подсъзнанието, разбира се, работи ефективно, но не чак толкова.

Стъпка 2

Представяйте си в продължение на 2 минути, че вече сте постигнали желаното. При това ясно визуализирайте конкретната ситуация.

Например искате да правите крос всяка сутрин преди работа. Представете си, че ставате по-рано от обикновено, обличате спортния екип и излизате на свеж въздух. След това започвате да тичате, като наблюдавате как слънцето изгрява, птичките пеят и се чувствате отлично.

Стъпка 3

Отделете още 2 минути, за да си представите усещанията и чувствата по време на реализиране на вашето желание. Какво чувствате, когато се връщате след сутрешния крос? Прилив на сили и бодрост?

Независимо какво искате да постигнете, представете си, че то вече е факт и преживявате тази емоция. Потопете се изцяло в това чувство л едва след това си легнете да спите. Подсъзнанието ви ще свърши останалото.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар