Парната баня е полезна за красотата

промоции

Парната баня насища тъканите с кислород. Особено ефективна е за справяне с целулита, защото загрява тялото, кръвта и лимфата циркулират по-бързо


Освен това, парната баня отваря порите и позволява изчистване от токсините в дълбочина.

Ще изгладите портокаловата кожа, ако спазвате някои основни правила:

• Постоянство. За целулита трябват процедури всяка седмица в продължение на 2-3 месеца.

• Не стойте дълго вътре. Влезте няколко пъти за по 10 минути.

• След като сте се напарили, веднага влезте в студен басейн. Стресът влияе много добре на кожата.

• Организмът се дехидратира и се лишава от соли. Затова задължително пийте след парната баня изотонични напитки или плодово-зеленчукови смутита. Зелен чай без захар също действа добре.

Ще повишите значително ефекта, ако добавите и маски за тяло. Отворените от парата пори ще приемат съставките им значително по-добре.

Смесете по 2 с.л. мед и морска сол (или соли за баня). Леко нагрейте на водна баня, за да се разтворят кристалите. Нанесете на тялото и влезте отново в парната баня. Така ще засилите потенето и изчистването от токсини. След като се понагреете, леко разтъркайте маската по тялото, като акцентирате на участъците с целулит. После вземете душ и нанесете хидратиращ лосион.

Друг ефикасен вариант

Подходящ е особено за по-загрубелите части на тялото. Ползвайте маска от 4 с.л. мед и 2 с.л. канела. Нанесете на напарено тяло с масажиращи движения отдолу нагоре. След 10 минути измийте.

Срещу портокаловата кожа помага портокал. Нарежете кори и ги подсушете във фурната на ниска температура. Смелете ги в блендер и разбъркайте на каша с малко вода. Нанесете на тялото с леко масажиране. Маслата в портокала ускоряват почистването на кожата и балансират циркулацията на кръвта.

Заглаждащ ефект има маската от по 2 с.л. бадемово брашно и овесени ядки. Добавете топло мляко до получаване на гъста каша. Нанесете по тялото с масажиране и след 15 минути измийте.

Добре действа срещу целулит по корема смес от кафе и мед. Лепкава е, нанасяйте я с цяла длан и потупване. Сложете няколко слоя. С поливането на меда да отделяте ръката ще става все по-трудно, но не се отказвайте.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар