Пред нас е нов месец: Ето какво ви очаква в любовта

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Звездите предсказват труден период за повечето знаци

Овен

Нещата няма да вървят както искате, така че ще ви е малко трудно, защото както винаги, искате нещата да са такива, каквито си представяте. Това е урок за овните – вместо да протестирате и да спорите, просто се опитайте да пуснете нещата по своя път. Това, което не зависи от вас, а от вашия партньор, можете да постигнете само с любов и подкрепа. Свободните овни ще бъдат малко агресивни в изразяването на чувствата си и ще търсят нещо, но рядко ще бъдат директни за това. Опитайте се да се отпуснете и да видите как се развиват нещата, без непрекъснато да се опитвате да предизвикате промяната.

Телец

Този месец идва изкушение за телците, които са във връзка. Възможна е афера извън връзката или брака, която само ще затредни живота ви и няма да можете да го преодолеете лесно, ако решите да се включите в него. Запитайте се дали вълнението е по-важно от загубата му. Свободните телци също могат да се заплитат в емоционални усложнения – може да се окажете в паралелна връзка, като не я приемате насериозно от самото начало, но може да бъде по-малко забавно, отколкото си мислите. Бъдете честни със себе си и се опитайте да отговорите дали това наистина искате.

Близнаци

Личните и любовните промени се случват много бързо за вас и вече не сте сигурни дали това ви подхожда. Отделете време да помислите как да откриете какво искате. Избягвайте ненужните кавги във връзката, които няма да ви отведат никъде. Свободните близнаци ще се радват на динамичен период и ще се опитат да компенсират периода, в който са останали вкъщи поради пандемията. Вие сте пълни с енергия, в добро настроение и очарователни, така че ще ви бъдат предложени възможностите, които ви се полагат.

Рак

Ще намерите подкрепата, от която се нуждаете, в партньора си, но е важно да не криете чувствата си и евентуалните негодувания, ако ги имате. Кажете им честно и открито какво ви притеснява. Той ще ви помогне да се справите с всеки проблем и да го имате. Свободните раци имат интензивна нужда да се доближават до някого. Липсва ви нежност и подкрепа, но не бързайте да започнете връзка с първия човек, който се появи в живота ви. Стъпка по стъпка.

Лъв

В партньорството има период на решаване на натрупаните проблеми и за който не сте имали търпение, но и капацитет. Чувстваш се стабилен и искаш да се посветиш на връзката, но искаш и време за себе си. Свободните лъвове ще се сблъскат с разрешаването на незавършени въпроси и взаимоотношения, така че е възможно бивш партньор да се появи и да стане отново актуален. Може би това е ново начало. Защото и двамата осъзнавате, че работите добре заедно.

Дева

Ако можете да се съгласите с партньора си и да се примирите с това какво е важно, това ще бъде подходящ момент. Ако ви е трудно да правите компромиси, може да не е необходимо да сте в тази връзка. Време е да покажете толерантност, да запазите спокойствието и стабилността, не правете драми, защото това не е моментът. Ако не искате да сте част от тази връзка, напуснете. Свободните деви ще бъдат нетърпеливи в тази област и ще искат да ускорят и да определят дали връзката ще се развие по начина, по който те искат. Не искате да губите време, но всъщност трябва да вървите стъпка по стъпка.

Везни

Партньорът ви може да ви обвини в твърдоглавост през този период, защото се придържате към възгледите си и не се поддавате. Може би е време да споделите другата страна, да опознае друга част от вашата личност и това е мирната страна и желанието за компромиси. Свободните везни трябва да бъдат оставени на чувствата. Внимавайте обаче, кого избирате до вас, защото това може да ви усложни живота.

Скорпион

Романтичен период за скорпионите при партньорствата. Ще бъдете достатъчни един за друг, ще усетите обмен на енергии и връзката ви ще бъде на страхотно ниво. Склонни сте към големи жестове и партньорът ви е поласкан от такова поведение. Свободните скорпиони ще бъдат много чувствителни през този период, което може да ги заплете в малки усложнения, с хора, които не изпитват контакта с тях по специален начин. Възможни са малки разочарования, но това ще бъде вълнуващо време за вас.

Стрелец

Ще имате смислени и дълбоки разговори с партньора си, така че интелектуалната част от връзката ви ще бъде на първо място, и това ще бъде много добре за вас. Може би ще започнете да изпитвате различно човека, когото обичате, за което ще бъдете приятно изненадани. Имате чувството, че нещата се променят към по-добро. Свободните стрелци ще се изправят пред съдбовно решение. Излезте, преместете се, пътувайте (ако има условия за това). Когато срещнете този човек, веднага ще го познаете.

Козирог

Спокойствие е необходимо в партньорството, тонът на общуване е важен, защото партньорът ви реагира на думите ви и те са студени, въпреки че може да не искате. Можете да постигнете много, но само ако любезно го попитате и подправите с нежни жестове и изявления за любов. Звездите предупреждават свободните козирози за неочаквани ситуации и изненади през юни. Можете да откриете дълбочината на своята страст по различни начини. Това е период, когато преминавате от крайност в крайност, опитвайки се да намерите баланс.

Водолей

Период на цъфтеж на любовните и семейните отношения. Ще изпитате красиви чувства, съвместни занимания, това е страхотен период за съвместна релаксация, страст и романтика, но и качествено прекарване с близки. Свободният Водолей ще срещне нови и интересни хора, въпреки че изобщо не се опитват да се срещнат с никого – социалният живот ще бъде динамичен, така че новите срещи ще се провеждат спонтанно. Ще имате възможност да избирате между няколко личности.

Риби

През това време ще почувствате силен поток от енергия, който ще ви помогне да постигнете някои промени, които отдавна сте искали и не сте имали възможност да внедрите. Готови сте да работите върху връзката, но без условия и драми. Не е време за драстични промени. Вървете стъпка по стъпка. Свободната риба ще срещне човек, за когото няма да знае какво да мисли или чувства. Ще се изкушите да се откажете. Предстои ви един интересен месец.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар