Тя е едра и пищна, но гола е адски секси! Тя е Кандис!

Кандис Хъфин се съблече за едно от най-популярните модни списания!

Пълните жени не са могат да бъдат секси, ТЕ СА СЕКСИ! Трябва да се научат само да акцентират на онази част от външния им вид, която приковава погледи и предизвиква въздишки.

Последното твърдение се доказва в пълна степен от фотосесията на Кандис Хъфин – една пищна красавица, която обаче сваляйки дрехи, сваля и мъжките сърца в краката си.

„По-големите размери”, с които природата я е надарила, нито за миг не я притесняват. Напротив – в новия брой испанското списание S Moda Кандис разкрива омайни прелести. Ще припомним още, че през миналото лято заедно с две свои колежки същата тази едра красавица покори дори модната библия Vogue, където цял брой беше посветен на по-пищните и надарени откъм форми мадами.

Когато става дума за последната изява на Хъфин пред фотообектива, то тя е повече от впечатляваща. Кандис позира по дантелено бельо, а излъчването й издава нещо повече от увререност. От нея струи женственост, сексапил, още сексапил. А да не говорим за черно-белия избор, който превръща фотосите в истинско блаженство за тялото и душата…

Така че, дами, ако имате няколко килограма отгоре или ако просто сте по-едри, не се притеснявайте нито за миг. Красотата има различни форми и измерения, не го забравяйте!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар