С пищно дупе по прашки Галена поздрави студенти

Поп фолк певицата Галена очарова феновете си с прозрачен тоалет!

Поп фолк певицата Галена беше сензацията на абитуриентските балове навръх 24 май. Красивата чалгарка с изписани форми се появи с почти прозрачен тоалет и изрязано бельо по време на свое участие. Толкова изрязани бяха прашките й, коментират задъхани студенти, че всичко, което можеше да бъде видяно, се видя.

Да, това е Галена на 24 май!

От електронното издание hotarena.net също обръщат внимание на явлението Галена по прашки, но тяхната оценка е далеч по-сдържана – колегите не одобряват видяното от страна на завършващите, защото в някои от кадрите външният вид на певицата е доста компроментирано.

Прозрачната черна рокличка, с която Галена беше издокара кръшната си снага, на моменти направо се впиваше в тялото й, с което предизвика доста неодобрение и позиви за връщане на поръчката у абитуриентите, които така или иначе бяха попрекалили с напитките, коментира служител в заведението, в което певицата имаше участие във въпросния ден.

Най-грозното и просташкото, коментират още свидетели, е било надупването на Галена пред камерите на популярна пловдивска медия. С този си жест тя определено е искала да се увери, че няма човек, който да не е видял изписаните й задни части. Друг е въпросът дали е искал…

И още нещо – нека Галена не си мисли, че е открила топлата вода в пеенето по бельо, а и без бельо!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар