Пандемията не е време за раздяла с гаджето

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След сериозен размисъл си решила, че вече не искаш връзка е гаджето си


Струва ти се, че моментът е подходящ, понеже почти не се виждате заради ограниченията покрай коранавируса.

Ами точно заради това не е моментът – че не се виждате на живо.

Ще постъпиш страхливо, подло, непочтено, ако съобщиш такава новина по телефон, във фейсбук, вайбър, по какъвто и да е дистанционен начин. Може би ти се иска да го направиш, за да не станеш свидетел на болката на доскоро любимия ти човек, за да си спестиш скандал и упреци. Но това унижава още повече, така че не го прави в никакъв случай. Недостойно е за теб.

Да отложиш не означава да се откажеш

Сигурно си имаш причини да късаш, които добре си обмислила.

Означава да скъсаш, като се опиташ да кажеш, че не искаш повече да сте заедно с възможно по-малко щети върху неговите чувства. А това изисква лична среща.

Когато стане възможно, трябва да се видите на спокойно място и да поговорите като големи хора. Бъди твърда в изказването на позицията си, но мека в тона и думите. Кажи, че си взела решение и че си сигурна, че то е за доброто на двама ви. Обясни, че тази връзка вече не ви носи същото щастие като в началото и че е време да се опитате да си върнете хармонията, но този път поотделно.

Забрави да лъжеш гаджето си

Толкова са изтъркани фрази като „Ти заслужаваш нещо по-добро“, че чак са обидни.

Не се връщай и на стари неща, за да илюстрираш защо вече не искаш връзката. Нека няма обвинения, критики, изясняване кой е виновен и кой е жертва.

Не предлагай да останете приятели, за-щото гаджето ти може да се хване за тези думи като за надежда, че връзката ви ще възкръсне.

Бъди позитивна – кажи, че цениш хубавите ви моменти заедно. Бъди уверена в решението си, за да не създаваш възможности за „пазарене“. При нужда употреби чувство за хумор. Може гаджето ти да се отпусне от шегата и да намалиш напрежението в драматичния момент на раздялата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар