9 неща, които не трябва да правите ако ви е мил съпругът

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Спрете да мислите, че вашият начин е „правилният“ начин


Ако той направи нещо различно, това не е непременно „грешно“. Когато съпругата се опитва по всички възможни начини да направи всичко „по свой начин“, тя някак казва: „Трябва да контролирам всичко!“

2. Не давайте предимство на другите пред съпруга си. Бог създаде общуването в брака, за да могат съпругата и съпругът да задоволят нуждите си взаимно в близки, интимни, човешки отношения. В Битие той каза, че „не е добре човек да е сам“. Какво се случва във връзката ви със съпруга ви, когато поставите майка си, приятелите или детето на първо място? Правите първата стъпка към изолация в брака си. Ако например решите да прекарате съботна вечер с приятелките си, вместо да гледате футбол с него, тогава той започва да мисли, че заема второ място в живота ви.

3. Не очаквайте съпругът ви да бъде „ваша приятелка“

Повечето мъже и жени са не само различни по външен вид, но са уникални в това как гледат на живота. Един от ярките примери за това е необходимостта от обсъждане на детайлите: те могат да напрягат мъжа в разговора, а за вашата приятелка те ще бъдат от голямо значение.

4. Спрете да поправяте съпруга си в присъствието на други хора. Ако се опитате да завършите някое от неговите предположения, тогава все едно искате да кажете „Не ме интересува какво точно искаш да кажеш“. Спрете да мислите, че съпругът ви се опитва да ви унижи, тъй като – може би – баща ти е направил това с майка ти. Не принуждавайте съпруга си да се защитава.

5. Никога не използвайте секса като елемент от „търговията“

Някои съпруги, умишлено или неволно, казват на съпрузите си: „Ако ми купиш това, от което имам нужда, тогава ще правим секс.“. По този начин не постигате своето, а ставате по-евтини.

6. Не напомняйте на мъжа си някои малки неща (грешки, пропуски) отново и отново. Не се опитвай да му бъдеш майка, ти си негова жена.

7. Не принуждавайте съпруга си да спечели уважението ви към него.

8. Спрете да давате на съпруга си списък с дългосрочни задачи. Не приемайте съпруга си като някой, който би трябвало да задоволява всичките ви прищявки. Дано домакинските дела не са по-важни за вас от вашия съпруг. Една млада съпруга каза на съпруга си, че днес няма да правят секс, тъй като току-що е сменила постелката на леглото им и би искала тя да остане чиста по-дълго. Как мислите, че съпругът ще реагира на това?

9. Спрете да играете ролята на семеен лидер, защото смятате, че съпругът ви не го бива. Не очаквайте съпругът ви да остане в подчинена позиция дълго време. Някой ден той просто ще си тръгне, и вие няма да има кого да командвате тогава.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар