Кой е най-подходящият ден от седмицата, в който трябва да посетите фризьора си?

промоции

Дойде време да поговорим за дните от седмицата, в които можете или не бива да подстригвате косата си


Понеделник е напълно благоприятен както за скъсяване на космената покривка на главата, така и за боядисването й. Тъй като не само кардинално променяте външността си, но и се освобождавате от отрицателните емоции и нерешените проблеми.

Във вторник е добре да посетят фризьорския салон онези, на които не им достига активност или воля за решаване на поставените задачи, които се измъчват от монотонността и сивотата на живота. Направете си нова прическа и светът около вас ще стане по-пъстър и радостен и ще получите прилив на жизнени сили.

Искате да разширите кръгозора си? Да узнаете нещо ново? Да се сприятелите с интересни хора? Отидете на фризьор в сряда. Дори само да скъсите бретона си или леко да боядисате корените на косите си, вашите желания непременно ще се сбъднат. Защото всички манипулации,
които направите с косата си в сряда, ще внесат в живота ви свежа струя и активност.

Ако мечтаете за популярност, слава или бляскава кариера -подстрижете се в четвъртък.

Посещаващите фризьорския салон в петък трябва да помнят, че променяйки прическата си в този ден, вие кардинално променяте не само външността, но и живота си. Затова предварително премислете дали това ви е необходимо, или не.

Събота е добър ден за подстригване, за-щото заедно с част от косата си се избавяме и от кармичните дългове, собствените грешки и греховете на предците си.

А в неделя не се препоръчва да подстригвате косите си: можете да срежете собствената си съдба и късмета си. Изключение се прави само за хроничните неудачници: може пък съдбата да се смили и след такава процедура да се промени към добро. Все едно, те няма какво да губят!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар