Ето колко крачки трябва да правите всеки ден, за да не забравите да ходите

промоции

В допълнение към здравословното хранене, здравето на човека изисква редовни физически натоварвания. Човек, който прави повече от 10 000 стъпки на ден, се счита за физически активен и изключително активен, ако направи 12 500 стъпки или повече.

Изглежда, че въпреки нарастващите знания за значението на физическата активност, никога не е имало по-голяма пропаст между това, което знаем и това, което правим, това е за вас, живота ви и вашето здраве. Спортната психология казва, че най-силната мотивация за упражнения е, когато здравето ви е в опасност или когато лекарят ви съветва да спортувате.

Ето защо Инициативата за физическа активност стартира в Швеция, за да събере различни специалисти, които да популяризират физическата активност като лекарство. Професионалният и професионален подход към здравословни проблеми от лекар и спортен специалист води до ясно определен план за физическа активност, който пациентът трябва да изпълнява за ясно определен период, подобен на предписаните му лекарства.

За да сте здрави и да се чувствате добре, не е необходимо да избирате само един вид дейност, но е възможно да участвате в различни физически дейности според специфични нужди и афинитети. Да бъдем активни също означава намаляване на времето, което прекарваме в седнало положение, като например да седим на работа, в училище или у дома пред електронни устройства.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар