Имам три деца, но се влюбих и…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Приятелят ми иска да оставя семейството си и да заживея при него

Никога не съм очаквала, че може да ми се случи нещо подобно, но ето, че стана… Аз съм на 47 години, винаги съм имала добър, комфортен и подреден живот.

Имам добро семейство, съпругът ми е добър човек, справя се с парите, прекрасен баща на двете ни дъщери и един син. Разбира се, няма е тази тръпка вече между нас, но в кое семейство я има, след 23 години брак?

Важното е, че наистина се обичаме, уважаваме, подкрепяме. Никога, е с малки изключения, не сме си повдигали глас, не сме се карали.

И изведнъж срещнах този мъж. Наистина не знам как стана, но се влюбих лудо, така, както и като ученичка не ми се е случвало.

Той също е влюбен в мен и иска да се оженим. Обаче за да стане това, нали се сещате че трябва да напусна сегашното си семейство с три деца.

Ако само преди няколко месеца някой ми беше разказал този случай, щях веднага да кажа: „Каква е тази майка да остави децата си заради някаква авантюра?“ Но сега наистина не знам, не мога да си представя, че ще си оставя децата, но и знам, че любовта на живота идва само веднъж…

Д.К., 47 г., Пловдив

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар