Преслава: „Професията не ми пречи на семейството!”

Вярно ли е, че xumoвama изпълнителка има намерение да сключи брак с любимия си – Георги Станоев, и какво е мнението й за майка му Лидия, тя разкри само пред „Блясък“.

Преслава: „Професията не ми пречи на семейството!”
Преслава _preslava-world.com_Костадин Кръстев – Коко

 

НА КРАЧКА ОТ ОЛТАРА ИЛИ….

Преслава и Жоро са заедно вече от няколко ме­сеца и професията й, която налага чести отсъствия от дома, за да ходи на участия и дълги часове в звукозаписното студио, не е проблем за връзката им, издаде звездата пред „Блясък“. „Смятам, че професията не пречи на семейството… Просто с времето хората станахме по-претенциозни, започ­нахме да сме по-взискателни към човека до нас и да мислим повече за себе си, отколкото за другия във връзката. Всеки гледа да угоди първо на себе си и затова много бракове се провалят. Аз често се шегувам, като питам колко е срокът на годност на любовта. Въпреки това съм на мнение, че когато има чувства, нищо не може да провали отношени­ята…“, категорична е Преслава.

В последните дни упорито се заговори, че тя и любимият й вече имат планове и за сватба. Оказа се обаче, че за брюнетката този въпрос не стои на дневен ред. „Няма нищо вярно в това, но аз вече съм решила да давам думата за отговор на хората, които са в основата на тези измислици. Радвам се, че съм интересна и се вълнуват от личния ми живот“, обяснява певицата. Тя е на мнение, че важните моменти в живота на всеки, каквито са сватбата и създаването на семейство, идват тогава, когато и двамата във връзката са готови. „В даден период нещата просто се подреждат и не се налага да кроиш планове нито за брак, нито за дете – просто се случва! Аз мисля, че всичко е въпрос на об­стоятелства и най-вече на чувства“, категорична е звездата.

ЗА МАЙКАТА НА ЖОРО

„Свекървата на Преслава я мрази“, „Не я иска за снаха“, „Не може да я понася“, са само част от заглавията, които излязоха в жълтата преса по адрес на певицата и майката на половинката й- Лидия. Преси разкри пред „Блясък“, че двете с дамата се харесват много. „Тя е уникален човек, никога не съм усещала негативно отношение от нейна страна – твърди брюнетката. – Страшно много я харесвам и ако трябва да говоря за нея, ще кажа само суперлативи! Колкото и хубави думи да изрека за тази жена – нито една няма да бъде лъжа“.

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА СНАХА

Оказа се, че майката на малката Бирма също е очарована от певицата. Тя казва, че никога не би била пречка във връзката между двамата и добавя, че Преслава е жената, която й е най-много на сърце от всичките досегашни приятелки на Жоро. „От първия момент, в който се запознах с нея, отношенията ни са били отлични. Не съм от тези, които ревнуват децата си. Обичам Жоро и ми е кеф, че на него му е добре. Нямам какво да деля с Преслава. Моите впечатления от нея са прекрасни. Тя е много земен човек“, споделя Лидия.

ЛУДАТА ДОЙДЕ

Новото парче на Преслава е озаглавено „Лудата дойде“ u в него се разказва за жена, която дели любимия си с друга. Разбира се възниква въпросът дали песента не описва ситуацията в живота на певицата. „Идеята за тази песен е изцяло на текстописката и не съм влагала лични чувства и емоции. Доста от моите приятели обаче ми казаха, след като излезе че имат чувството, че е писана за тях. В крайна сметка всеки е изпадал в подобна ситуация в даден момент от живота си. Аз дори се шегувам, че може би избивам комплекси чрез песните си защото ако тези неща ми се случат в реалността – не бих била толкова агресивна и луда…“, разказва изпълнителката.

 

Вижте още…Болна ли е Преслава от анорексия?

 

Преслава – Лудата дойде

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар