Вижте как да си изберете жена по кръвната група

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Когато става въпрос за темперамент, той често включва психологически черти: дълбочина и стабилни емоции, енергични действия, индивидуални поведенчески черти.

Има много методи за решаване на този проблем.

В далечния изток темпераментът на човека се определя от векове по кръвната група, а японците стигат дотам, че вземат предвид точно кръвната група, когато са наети.

Кръвните групи на жените:

(O) Нулева група

Жените от тази кръвна група са доста егоцентрични. В отношенията с мъжете те са много ревниви и страстни. Те са доминиращи и силни личности. Тези представителки на нежния пол се опитват да контролират партньорите си във всичко, така че мъжете, които се опитват да им извеверяват, ще се затруднят. Тези жени бързо стават безразлични към спокойните и слаби партньори. Заслужава да се отбележи, че известните жени са доминирани от жени от тази кръвна група. Те очакват щастие, удовлетворение и нежност от своите партньори. Като съпруги те имат и често участват активно в изграждането на кариера за съпрузите си. Като майки те се държат приятелски и реализират амбициите си чрез съпрузите и децата си.

(А) кръвна група

Тази кръвна група се характеризира с жени, които се характеризират с търпение и спокойствие. Смята се, че са безкористни, щедри и силно дисциплинирани. Преди всичко тези жени ценят реда и комфорта. Те решават проблемите без конфликт. Носителките на тази кръвна група обаче са доста упорити и понякога раздразнителни. Те се преживяват като подчинени. В любовните отношения са много срамежливи. Те уважават партньора и неговите качества. Въпреки това, поради своята емоционална и чувствителна природа, те ще разкрият чувствата си, след като са сигурни, че няма да бъдат наранени. Като съпруги те са идеални. Жените с кръвна група А са майки, които контролират и подкрепят децата си, но също така изискват много от тях.

(В) кръвна група

Тези жени са гъвкави по характер: издържат самотата отлично и в голям колектив се чувстват като риба във вода. За разлика от първите две кръвни групи, те не искат да бъдат покорни или подчинени. В резултат на това те могат бързо да научат уроци от различни ситуации, като същевременно запазват независимостта си. Такива жени обикновено са страхотна компания. Те искат да флиртуват. Не трябва да е изненада, че имат много приятели от противоположния пол. Те очакват нежност, удоволствие, щастие и лоялност, както и постоянно внимание от партньора си в любовта. Отношенията с партньора им са по-малко напрегнати и обвързващи, което затруднява сключването на брак. В противен случай, когато се женят и станат майки, те са доста верни и предани на семейството.

(AB) кръвна група.

Представителките на тази кръвна група са доста чувствителни и стабилни. Те са тактични, достойни и честни. Правейки това, тези дами правят всяко решение много трудно: то буквално унищожава съмнението и вътрешните сътресения. Такива жени са много обичани. В любовните отношения те са доста искрени. Те искат мъже с приключенски дух, обичат само любовта, докато им позволяват да останат мистични. Като майки те доставят на децата си голяма свобода, леки са и не са напрегнати. Те са успешни в измерването на това околко могат да бъдат приятели с децата си.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар