Как да разпознаем сърдечната недостатъчност?

Ти лайф за Лекува

Сърдечната недостатъчност е състояние, при което сърцето не изпомпва толкова кръв, от колкото се нуждае тялото, за да работи добре

Сърдечната недостатъчност е сред болестите, наричани „серийниубийци“, но българите малко знаят за нея. Според национално проучване 80% са чували за сърдечна недостатъчност. Не познават обаче симптомите и нямат реална предства колко сериозна заплаха е.

Човешкият живот изцяло зависи от възможностите на сърцето да се свива и разпуска енергично, за да достави богата на кислород кръв към клетките. Тогава организмът функционира нормално. При сърдечна недостатъчност сърцето не може да осигури на клетките достатъчно количество богата на кислород кръв. Това води до лесна умора и недостиг на въздух. Обикновени всекидневни дейности като ходене и изкачване на стълби стават много трудни.

Най-честите причини за сърдечна недостатъчност са коронарна болест, инфаркт на миокарда, вродени сърдечни дефекти, увреждания на клапи, пред-сърдно мъждене.

Болестта в напреднала фаза няма лечение. Но ако от самото начало съ-
стоянието се контролира с лекарства, ако пациентът се откаже от вредни навици като пушенето, може да води пълноценен живот.

Хората обаче често подценяват проблема и се обръщат към лекар една когато сърдечната недостатъчност е в напреднала фаза. Тогава за половината пациенти прогнозата за повече от 5 години живот е твърде оптимистична.

За да удължите живота на сърцето, както и за да облекчите неговата работа, използвайте чая ТИ ЛАЙФ.

Чаят ТИ ЛАЙФ е уникална комбинация от осем билки, които осигуряват ефективна формула за защита на сърцето.

ТИ ЛАЙФ е направен по древноиндийска рецепта

Билките, които са включени в чая ТИ ЛАЙФ са в основата на рецептата, взета от Ригведа – първата част на най-древните писания Ведите, в която са описани свещените лечебни растения, наречени соми. За да е по-голяма ефективността на чая в състава му са включени контролирани билки, отглеждани в региона.

Лечебните растения съдържат разнообразен набор от биологично активни вещества (флавоноиди, фенолни киселини, полизахариди, алкалоиди, етерични масла, сесквитерпени, дъбилни вещества, катехини, витамини, микроелементи и много други), които допринасят за здраво сърце и балансирана нервна система.

ТИ ЛАЙФ е идеален за хората, които страдат от хронична умора, замайване и световъртеж.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА УНИКАЛНИЯ ЧАЙ „ТИ ЛАЙФ“: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Още за ТИ ЛАЙФ може да прочетете ТУК

Стандартното лечение е с АСЕ инхи-битори – група лекарства, които потискат ангиотензин-конвертиращия ензим, свързан с контрола на кръвното налягане.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар