Как да запазим младостта: съвети личния треньор на Дженифър Анистън

През последните години Дженифър Анистън все повече учудва феновете си със спортната си, запазена и младежка фигура

 

До голяма степен това прекрасното тяло и младежко излъчване на Дженифър Анистън е заслуга на основателя на Gloveworx и нейния личен треньор по бокс Леон Азубуйк, който е причина много холивудски звезди да са в отлична форма.

Комплексът от неговите тренировки включва бокс, енергийни натоварвания и упражнения за разтягане на издръжливост, стабилност, кардио и баланс.

В допълнение към изучаването на правилната техника на упражненията, той също така внимателно наблюдава клиентите му да се хранят правилно: „Съветът, който съм дал на Дженифър Анистън е: винаги яж храна, която ти дава енергия и те кара да се чувстваш добре.“

Самият треньор, който извайва холивудските осанки, обожава и препоръчва да се яде авокадо , кокосово масло , сьомга и храни съдържащи т. нар. добри мазнини. Количеството протеини и въглехидрати треньорът изчислява въз основа височината и теглото на неговите клиенти. Един час преди началото на тренировката, Леон Азубуйк яде сандвич с фъстъчено масло и банан, за да даде на тялото необходимата енергия и съветва Дженифър да направи същото.

Друг начин да забавите остаряването е алкализацията на организма

Съчетайте здравословното хранене с прием на подходяща хранителна добавка, с която по-бързо ще постигнете желания ефект!

АЛКАЗАКС БИО се използва за спешно алкализиране на организма, както и за превантивно поддържане на алкалния баланс!

АЛКАЗАКС БИО съдържа 8 от най-ефективните природни съставки за алкализиране на организма. Всички те са в оптималните дози за човека и действат синергично за възможно най-бърз ефект.

АЛКАЗАКС БИО:

– Нормализира киселинно-алкалния баланс, което е условие за правилното функциониране организма и доброто здраве.
– Способства за предпазване от язви на стомаха, а също и срещу симптомите на раздразненото черво.
– Допринася за нормално функциониране на черния дроб и подпомага детоксикирането на организма.
– Подкрепя организма в борбата с остеопорозата и образуването на оксалатни камъни в урината.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА АЛКАЗАКС БИО: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Втората тайна на Леон Азубуйк е „вода, вода и още веднъж вода”

Не трябва да се чувствате дехидратирани. Не можете просто да отидете и да изпиете пет литра вода на една глътка. Трябва непрекъснато да носите бутилка вода и да пиете на малки глътки – обяснява треньорът пред Daily Mail. Леон Азубуйк предупреждава, че не можете да пиете много вода, когато се чувствате жадни, защото тогава ще чувствате тежест и уморени по време на тренировка.

И още един съвет – преди да отидете във фитнеса, убедете се, че сте се наспали добре. Той смята, че сънят е оптимален ако е продължил малко повече от 6-7 часа.

Самата Дженифър обича треньора си с фантастичната си усмивка и го нарича „нежен гигант“. Актрисата казва още, че се чувства като преродена, дори и след особено изтощителна тренировка.

Източник: Дейли Мейл

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар