15 неща, които всяка жена трябва да каже – поне веднъж!

 1. „Хайде да спреш с глу­постите. Знам, че ми говориш зад гърба.“ Това, че тактично пре­мълчаваш някои неща, не означава, че не ги виждаш.
 2. „Ще пратя колата ми да те вземе довечера в 8.“ Представи си как си на 55 и го казваш на горещата си тръпка, която е на 25.
 3. „Ако бяхме на нива­та и ти бях връчила мотика, щях да разбе­ра защо така те мързи. Ама ние сме в леглото, човек, опомни се!“ Не е ли така?
 4. „Искам. Повишение. Сега. Защото. Го. Заслу­жавам.“ Ако сама не се погрижиш за интереси­те си, никой няма да го стори вместо теб.
 5. „Напълно си прав. Вина­та не е в мен, в теб е!“ Стига толкова самообвинения и ком­промиси.
 6. „В момента не нося никакво бельо.“ Даже и да не е вярно. Ха-ха, ама как увисна ченето му.
 7. „Ти не знаеш ли коя съм!“ В България е пъл­но с известни хора, като нищо може да си участвала в някой риалити формат.
 8. „Опс, сори, че не ти се обадих. Мислех, ама така ме завъртя цен­трофугата…“ Когато се натъкнеш на мъжа, който така и не ти звънна, както беше обе­щал.
 9. „Искам на Бахамите!“ Или на някое друго екзотично /местенце. Съществуват кредитни карти и куп вау­чери за екскурзии с намаление в нета, така че е напъл­но възможно!
 10. „Аз печеля, ура!“ Неза­висимо дали е ваучер за намаление, уикенд за двама или бас с прия­тел. Вкусът на победа­та е велико нещо.
 11. „Режи, както решиш.“ фризьорът ти ще умре от радост, ти ще си с нов, секси имидж, пък след време косата ти пак ще порасне.
 12. „Сигурни ли сте, че лингуините с морски даро­ве са пресни?“ Това би ти спестило една нощ на канско повръщане и размисли за завещание.
 13. „Не ми пука дали ни гледат.“ След което – досущ като във филми­те – му изливаш чаша­та вино на главата или го целуваш така, че всички наоколо да умрат от завист.
 14. „Ало, искам до 5 мину­ти да си у нас. Искам… те.“ Защото страст­та обича смелите.
 15. „Обичам те. Но оби­чам себе си много пове­че.“ Класическото „сбо­гом“ в стила на Саманта Джоунс. След което се оттегляш незабав­но, оставяйки следа от страхотен парфюм.

 

Всичко за теб и твоя милост, съветва в априлския си брой сп. „Glamour.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар