Как да му вземеш ума на среща

Истинската любовна химия не може да се симулира, но нищо не ти пречи поне да си изкараш готино с новата си тръпка. Пък каквото сабя покаже.

Влез в настроение
Ако отидеш на среща веднага след работа, кога­то си като изцеден лимон, шансът да усетиш онова специфично парене под лъжичката, грани­чи с кръглата нула. По-добре първо се прибери вкъщи и се преоблечи в по-секси бельо и омай­ващ парфюм, за да се почувстваш отново секси. Гарантирано ще пристигнеш на срещата в под­ходящо палаво разположение на духа.

Бъди дръзка
Нали се сещаш за онези флирт коментари, които ти се изплъзват толкова лесно изпод пръстите, когато си разменяш имейли или си лафиш в „фейса” с някой сладур? Когато ти мине подобна гореща мисъл, докато с въпросния тип сте очи в очи, не се притеснявай да я произнесеш на висок глас. В началото може да ти изглежда плашещо, но това ще повиши сексуалното напрежение.

Позволи му да се покаже
Дай възможност на сладура да се развихри. Нека той да организира срещата ви около дейност, в която го бива. Ако е в свои води, ще се чувства по-самоуверен, което ще го направи да изглежда и по-секси, вместо да мърмори смутено общи приказки.

Целуни го
Така най-бързо ще включиш мозъка си на по­рочни честоти. Плюс това убийствената це­лувка ще изстреля мъжа срещу теб в съвсем друга орбита. Гаранция, че ще те погледне с още пo-желаещ поглед.

В дебрите на мъжкия мозък
Ако той ти каже: „Страхотна си, но предпочитам да забавим темпото.” Той има в предвид: „Искам да се убедя, че наистина си ОК.”

Правим се, че не обичаме романтични комедии.
Филмите, в които са пръснати луди пари за автомобилни ка­тастрофи, са на първо място в нашата класация. Но можем да гледаме с почти същия успех и някои романтични комедии (като примерно Без резервации). Докато в реалния живот лю­бовните ни перипетии са непредвидими, то в тези леки филмчета всичко завършва с хепиенд и главният герой обли­ча в думи онова, което ние посмъртно не можем да изкажем (като, да речем, Том Круз, който си излива душата пред Рене Зелуегър в Джери Макгуайър – още един т. нар. момичешки филм). Изводът: изискванията за мъжкарско поведение не ни позволят да си признаем, че си падаме по сълзливо-романтични филми и че искаме да вярваме в техните внушения: истин­ската любов съществува, твоята половинка в живота може да е сервитьорка с гигантско IQ и мъжете, които изглеждат като Били Кристъл, попадат на такива като Мег Райън.

10 правила на втората среща

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар