Болна ли е Преслава от анорексия?

Всички се питат дали Преслава е заболяла от коварната болест!

Преслава е болна от анорексия! Такива заглавия се появяват медиите от месеци наред, тъй като промяната във външния вид на певицата е повече от очеваден. В нея не е останали нито грам живинка, а според запознати, личните й килограми са станали по-малко от 50, писа преди време електронното издание novini.bg.

Разбира се, от външния вид, с който певицата стъпи на сцената, не е останал и помен. Дори естественият й пищен бюст не е това, което беше – обиколката на гърдите й драстично е намаляла.

Това е в съзвучие с цялостното стопяване на тялото й.

Запознати твърдят, че самата Преслава е наясно, че вече е на крачка от анорексията. Това обаче не я мотивирало да започне да се храни рационално. Напротив, тя продължавала да хапва по няколко плода на ден, а за да не падне в жертва на изтощението, се наливала по цял ден с чай с мед, допълва изданието.

Светски коментатори смеят да твърдят, че с отказа си от храна певицата се опитва да се отърси от комплекси, които я преследвали още от ученическите й години – че е прекалено пълна и че трябва да е непрестанно на диета, за да изглежда добре и да не е бъде обект на подигравки и забележки относно фигурата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар