Изненадващи места да срещнеш нов мъж

Ако използваш секси усмивката си само в клубовете и кафе­нетата, пропускаш хиляди възможности да забиеш някой сладур. „Мъжете винаги са нащрек 3а запознанства – особено през уикендите“, казва американският експерт по връзки Дейвид Уайджънт. Виж кои места не бива да подценяваш, когато говорим 3а запознанства с готини мъже.

В супермаркет в 19ч. в петък вечер – Момчетата ходят там, за да си напаза­руват храна и напитки 3а уикенда или за редовното събиране по мъжки в петък вечер. Помоли го да ти препоръча хубава бира 3а теб и твоите приятелки.

Пред дискотеката в събота вечер – Заговори го още пред дискотеката, докато чакаш да влезете или когато си излязла навън да глътнеш малко чист въздух. Така ще имаш възможност да говориш с него нормално и спокойно, а не като се надвиквате.

В големите аптеки в неделя около 16ч. – Има две причини, поради които можеш да го срещнеш там. Първата – отишъл е да си купи хапче 3а глава, защото предната вечер е прекалил с наздравиците. Вто­рата – отишъл е в последния момент да си купи лекарства и козметика от първа необходимост. Попитай го къде се намира щандът с бялата козметика.

  • Cosmopolitan

 

 

Къде са мъжете???

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар