Скоростен супер секс

Всичко, от което имаш нужда за щастлив финал при този нетрадиционен тип секс, е правилната похотлива честота между ушите.

Зарежи усещането за вина. Имаш чув­ството, че се държиш като пропаднала жена, когато си мечтаеш за супер „непри­личен, некласически тип секс? Под секрет ще ти кажем, че всички си мечтаят за съ­щото, просто ги е срам да си го признаят. Предпочиташ да си останеш неудовлет­ворена и нещастна, но възпитана ли?

Не се страхувай да си поискаш. Много же­ни биха искали да инициират секс, обаче се страхуват, че ще бъдат отхвърлени. И това правило важи за най-обикновената, традиционна разновидност секс, какво остава за нестандартния такъв, тип по бързата процедура. Иронията в случая е, че въпросният страх е напълно неоснова­телен. Жените, които си искат секс, рядко не го получават. Факт. Така че започни с малки дози инициатива – ласки и нежно драскане по вътрешната част на китка­та и бедрата, гушкане, целувки по шията. Когато видиш бурната приветствена реакция на отсрещната страна, сама ще увеличиш залозите.

Просто го направи. Истината е, че често насладата от скорострелния секс бива директно отрязана заради максимата „Искам всичко или нищо“. Тоест, ако няма време да се направят нещата по пълната процедура, няма смисъл да се правят. А това е тотално грешно. И в момента, в който го разбереш, ще си отвориш нови чувствени, супер страстни хоризонти.

Използвай го като средство за тонус. Смени генерално мисловната си нагласа. Вместо „Много съм уморена, за да правя секс, си кажи „Много съм уморена и за­това ми трябва малко секс.“ Защото той доставя удоволствие и зарежда.

 

 

Тайните на сексуално задоволените двойки

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар