4-те антиелемента на добрия секс

Зачеркни тези мисли, защото те ще ви развалят удоволствието.

„Ами ако не успея да направя (еди-какво си) като хората?”
Знаеш ли колко потенциални мигове наслада са били изпуснати точно заради тази мисъл? Престъпно ужас­но много. Не прави същата грешка! Защото – изненада! – в мига, в който набереш смелост да изпробваш но­вите си идеи, ще установиш, че 99% от тях ти идват отвътре… и неща­та си се случват от самосебе си.

„Сега въобще не ми е до това.”
А пробвала ли си, за да си сигурна? Защото народът неслучайно е казал, че апетитът идва с яденето. Това важи с пълна сила и за похотливия апетит. Доказано е по опитен път. А по научен път пък е доказано, че сексът влияе супер благотворно върху здравословното ни състояние. Така че не си търси оправдания.

„Дали съм достатъчно добра, в сравнение с другите, с които е бил?”
Това да не ти е състезание за Олим­пийската купа! Първо на първо. И второ на второ, няма никакъв сми­съл да се измъчваш по този начин и сама да си насаждаш еротичен комплекс за малоценност. Отпусни се и се наслади на момента. В крайна сметка щом този мъж е с теб в лег­лото, надали го прави насила, понеже си го вързала (пък и да си, най-веро­ятно е било с неговото съгласие).

„Защо прави същата тъпа грешка от последния път?”
Вероятно защото ти самата не си му обяснила кратко, ясно и точно, че това при теб не работи. Или просто не си му го показала. А човекът не може да чете мислите ти и в повече­то случаи няма ни най-бегла предста­ва, че ти си недоволна от нещо. Така само изразходваш излишни нерви.

 

 

Поискай си масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар