Съкровища за мигли

Пробвай тези разкрасители за мега поглед

Сигурно си забелязала, че всяка една звезда от А лигата, като се започне от Ашли Олсън и се стигне до Джей Ло, е вманиачена на тема гига-мега-дълги и обемни мигли. Изкласилите ресници отварят окото, това е ясно. Но също така те са невероятно секси инструмент сами по себе си. Няколко изпърхвания и ухажвания и мъжки обект няма да знае на кой свят се намира.

МНОГО ЛЕСНО – Грим движения

Правило номер 1: винаги най-напред извивай нагоре миг­лите си. Освен това, за да не изглеждат редки, очерта­вай линията им с черен молив, като допълнително нап­равиш малки точици между отделните ресници. Когато слагаш спиралата, постави четчицата в корените и след това я плъзгай нагоре със зиг-заг движения. С пър­вото дърпане пада най-голямо количество от продукта, така че започни от външните ъгли, където миглите ти трябва да са най-плътни. Нанеси два пласта.

МАЛКО ПО-ТРУДНО – Фалшив финес

Ако не искаш цялата помпозност на пълен комплект из­куствени мигли, достатъчно е да сложиш няколко отделни ресници във външните ъгли. Само че това е малко трудничко, ако ще го правиш сама вкъщи. Трикът, който профе­сионалните гримьори препоръчват, е да разрежеш изкус­твения набор натри и да прикрепиш по една третинка към края на всяко око. Ако все пак искаш да използваш цялата лентичка, най-напред извий собствените си мигли и дръж тубичката с лепило нагоре, докато я изстискваш, за да не се намацаш с прекалено голямо количество.

ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ – Удължи­тели за мигли

Попитай дали в твоя козметичен салон вече не предла­гат хитовата в САШ и Европа процедура за вплитане на удължители към истинските мигли. Може да се окаже, че това е малко скъпичко удоволствие и ще се налага да ходиш за корекции на всеки два месеца, но пък няма да има нужда да си слагаш спирала и ресниците ти ще изглеждат наистина невероятно. Можеш да избираш какъв ефект искаш да постигнеш: за естествен вид се слагат еднакви удължители между осем и 12 милиметра. Особено драматичен поглед ще получиш, ако в края се поставят няколко по-дълги мигли.

 

 

 

4 начина да подчертаеш миглите

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар