Вижте как изглеждат звездите преди и след фотошоп!

Оказва се, че фотошопът създава прекалено нереалистични представи!

От край време сме свикнали да виждаме идеални образи на красиви мъже и звезди по страниците на списания, по билбордове, снимки. Навсякъде, където може да се покаже чар, сексапил, опиянение.

Всички ние завиждаме макар и тайно и си мечтаем да изглеждаме поне малко съвършени – така, както ни гледат любимите образи. И го правим това, въпреки че сме наясно, че при извайването на тези уникални образи пръст има не само природата, не само старанието им във фитнес залата, но и едно постижение на новите технологии. Ами да! Става дума за фотошоп!

Предлагаме ви да хвърлите поглед на снимките на няколко популярни дами преди и след като програмата за коригиране на несъвършенствата си е свършила работата.

Снимките, които сега публикуваме, са съответно на Джесика Алба – една уникално красива актриса и отговорна майка, на Кейт Мидълтън – херцогинята на Кеймбридж, която зае мястото на лейди Даяна в сърцата на всички поданици на короната, и на Бритни Спиърс – певицата, преминала от образа на невинното момиченце до този на жестоката повелителка.

Определено и при тях има какво да се коригира, колкото и съвършени да са!

Така че следващият път, когато отроните тъжна въздишка, погледнете пак тук –звездите преди след фотошоп!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар