Излагация! ЛиЛана окраде популярна певица в новия си клип!

За пореден път родна певица представя наложена визия като новаторска

В това, че някоя родна изпълнителка копира стила на обличане, на държане или представяне на далеч по-известна своя колежка, няма лошо. Но лошото в случая на ЛиЛана е, че се опитва да наложи кражбата за свое новаторско хрумване, пише електронното издание sin.bg.

Във видеото към новата си песен „За теб” родната изпълнителка не само че напомня, на моменти тя изглежда едно към едно в стайлинга с американската си колежка Лана Дел Рей и с начина, по който тя е избрала да се представи в клипа към песента Born To Die.

Според критиците, след като парчето й „Сама”, което е и първата авторска песен на ЛиЛана, пожъна доста голям успех, тя май доста си е повярвала и се е взела за още по-голяма знаменитост.

В това няма нищо лошо, но към определението за знаменитост малко неочаквано стои обвинението в кражба. А в случая си става дума точно за кражба и то непризната кражба, което е най-лошото.

Сега вместо да слушат песента й, голяма част от музикалните фенове ще си пуснат „За теб” само и само да се уверят с очите си, че ЛиЛана наистина е изкопирала визията на Лана.

Но кой каквото си надроби…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар