Рейтинг на мъжките предпочитания: какво харесват мъжете в една жена

алкогард промоция

Често в разговори жените обсъждат какво харесват мъжете. Някои смятат, че от тях се изисква да са скромни и недостъпни

Други са уверени, че представителите на силния пол са привлечени от по-разкрепостени дами. А всъщност за какво мечтаят съвременните принцове? Кои женски качества поставят на първо място?…

Външната привлекателност и стройност
винаги са на първо място. Какво да се прави – мъжете обичат с очите. За да оценят прекрасната ви душа, първо трябва да бъдат очаровани от външността ви. Джентълмените на възраст 40+ ценят също умението да се грижите за себе си, да имате собствен стил.

Да има „искри“ между вас – така казват мъжете, описвайки жената на мечтите си

А това се случва само когато жената е енергийно пълноценна: позитивна, секси, женствена, разкрепостена. Именно женската енергия тласка мъжете към подвизи, подхранва ги, помага им да успяват и да печелят пари. Ако вие сте единствено красива опаковка, нито един състоятелен и силен мъж няма да се задържи около вас.

Образование, професия, умение да се държи в обществото, различни таланти – тези фактори също заемат значително място. Красавица, при това и умница – ето от такава жена се възхищават всички!

Гъвкавост в отношенията, умение да заобикаля острите ръбове и да потушава конфликти – тоест така наречената женска мъдрост. Накъде без нея! Мъжете не се задържат редом с капризни, ревниви и истерични жени по-дълго от периода на „адреналиновата страст“, т.е. 6-8 месеца.

А такива качества на жената като грижовност, отлична домакиня, вярна, търпелива, добра майка мъжете поставят на последно място. Защо? Защото дълбоко в душата си са уверени, че те и без това са заложени у всяка жена на инстинктивно ниво. Мъжете смятат, че е достатъчно да сложат венчалния пръстен на ръката на стройната, образована и зашеметяваща красавица, и тя непременно ще се превърне в грижовна домакиня и любяща майка.

ВНИМАНИЕ: КРИЗА НА СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ

Имайте предвид обаче, че след т.нар. криза на средната възраст (42 – 47 години) мъжете силно се променят! Най-често към списъка с желаните женски качества се добавя следното: жената да е удобна и да не предявява прекалено много претенции. Тоест такава, която много дава и ни изисква нищо.

Така че, ако вашият любим е мъж към 40-те, внимавайте да не го обременявате прекалено с проблемите си. Той не е готов „да ви сваля звезда от небето“ като 20-годишен младеж. Разбира се, ще ви окаже помощ и подкрепа, но тогава, когато вече ви смята за „своя“. Затова на първите срещи не споменавайте за проваления си личен живот, за омразната си бивша свекърва, за вечно течащия кран в кухнята и за сина си, който е започнал да пуши. Основното правило е – само позитив!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар