Тенденции есен 2011

Неприятно е, че вече се налага да мислим за есента, но нека си го кажем, септември е съвсем близо, а лятото е бавно си отива. Но поне имаме изобилие от нови тенденции, които да очакваме с нетърпение и които ни дават извинение да пазаруваме повече!

Тази есен сезон се случва нещо различно. За разлика от минали години, когато пристигането на есента се свързва с тъмни и мрачни цветове, тази есен обещава по-светъл поглед с помощта на ярки цветове, принтове и тонове различни материи,които да угодят на всеки вкус. Предлагаме ви някои от любимите ни тоалета от подиумите за есента на 2011 г., с идеята да ви вдъхновим да ги пресъздадете във вашия гардероба.

Полка точки
Много от дизайнерите са включили точките в техните модели, включително и Стела Маккартни. Тази рокля е абсолютно невероятна, тя има наистина остървид, но с едно докосване на женственост и много извивки. Вдъхновете се и изберете няколко парчета с полка точки като например риза и я комбинирайте с чифт с черна пола тип молив.

Докосване на цвят
Родарте добавя едно докосване на цвят в края на есеното му шоу 2011, а именно червено. Силно вдъхновено от Магьосникът от Оз, този стил напълно грабва вниманието. Разбира се, хубаво е да сложите просто едно червено парче и да оставите останалото неутрално. Но все пак трябва да признаем, че комбинацията от червен блейзър и червена пола наистина върви добре заедно.

Вдъхновено от 60-те
60-те години са вдъхновили хиляди тенденции и до днес продължават да влияят с пълна сила. На подиумите, дизайнери също са вдъхновена от тази ера и се изкачват със свежа нова гледна точка на класическия и женствен модерен поглед. Когато търсите да копирате стил от 60-те години, наблегнете на туниките или клошираните панталони, но оставете останалото свежо и модерно.

Простия живот
Много дизайнери се обърнаха към един по-прост и по-минималистичен вид като този по-горе. Обичаме този стил, защото той е толкова лесен и не изисква каквито и да било аксесоари … което понякога може да бъде благословия! За да получим този вид, просто дръжте всичко до абсолютния минимум, включително цветовете, моделите и повече от всичко аксесоарите.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар