Как се носят късите панталонки?

Повечето от жените се страхуват от късите панталонки и отказват да ги носят. Това лято обаче, тъй като топлината продължава да ескалира до нови висоти, всички ние нямахме друг избор, освен да се облечем всички в къси панталонки. Ето как можете и вие да носите къси панталонки без да се притеснявате.

Пропорции:

Супер важно е всичко да бъде балансирано, когато става въпрос за обличане. Така че, ако носите чифт къси панталонки балансирайте ги със свободен потник, широка блузка или дълъг тесен топ. Късите панталонки също изглеждат страхотно с риза с копчета или кариран кънтри стил топ.

Дължина:

За по-ниските момичета, носенето на къси шорти понякога може да ги накара да изглеждат по-ниски. За да направите вашите бедра да изглеждат по-дълги изберете бежови или с цвета на кожата пантофки, джапанки или токчета. Това ще създаде илюзията за дълги крака (и това важи за всичко, този цвят обувки спестява животи!).

 

Облечете ги!

Противно на популярното схващане, може да носите къси панталонки дори и за нощ на вън … дори каки! Всичко е само въпрос на комбинация и добавяне на няколко аксесоара. Ако решите да облечете скъсаните панталонки, комбинирайте ги с блестящи топ и чифт обувки на висок ток. Ако решите да пробвате с каки панталонки, можете да ги облечете с украсен потник и чифт обувки с дебел ток.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар