Ето как Галена успява да е млада майка със супер секси тяло

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Галена има малко синче, но по начина, по който изглежда, никога човек няма да заподозре, че е раждала

Поп фолк изпълнителката Галена е една от най-сексапилните представителки на родната сцена. Тя винаги впечатлява с ефектна визия и най-вече с безупречна фигура.

Пред колегите от електронното издание sin.bg певицата споделя своите тайни за това да бъде едновременно супер секси, но да не пренебрегва грижите си за малкия си син Стефчо.

Галена е секси, много секси!

Галена разкрива, че пръв помощник в битката й за идеална фигура е забързаният начин на живот, който води. Динамичността е тази, която й помага да изразходва голяма част от приетите калории. Едновременно с това, певицата признава и че се лишава от много от любимите изкушения, сред които сладкиши и тестени вкусотии. За сметка на това в менюто й редовно присъстват сурови зеленчуци, още риба и най-вече суши – обожава суши, споделя кулинарните си пристрастия Галена.

Тя допълва, че би й се искало да има време да посещава фитнес салона по-често, но за нейно съжаление за това начинание не й остава чак толкова време.

За сметка на това, за малкия Стефан време има. Самата Галена споделя, че се чуди сама на себе си как успява да бъде красива жена, перфекционалист в работата си и добър родител – нещо, което малко жени постигат с такова съвършенство.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар