Как да се научим да не отблъскваме щастието?

Има ли точно определение на щастието? Най-вероятно щастието прилича на определението, дадено от Световната здравна организация
Щастието е възприятието на индивидите на тяхното положение в живота в контекста на културата и системата от ценности, в които те живеят, в съответствие с целите, очакванията, нормите и грижите. Качеството на живот се определя от физическите, социалните и емоционалните фактори в живота на човека, които имат за него важно значение и му влияят. Качеството на живот е степента на комфортност на човека вътре в себе си и в рамките на неговото общество.

Как да се научим да „освобождаваме лошото“, да не предъвкваме мислено с дни, седмици, месеци някое неприятно (неловко) събитие или дума?

За хората, които са ви обидили и при това са ви крайно несимпатични, съществува т.нар. обсценна лексика (от лат. obscenus „непристоен, разпътен, безнравствен, неприличен). Мислено изпратете човека, с когото е свързан негативът, на езотерично пътешествие. Доказано е, че всяка от тези думи има силата на заклинание. Именно затова прекалената употреба на ругатни без повод в ежедневието привлича негативни същности, отслабва енергетиката, прави пробойни в кармичната защита не само на самия човек, но и на целия му род, като променя съдбата в негативна посока. Но тези думи могат да се използват понякога за защита.

Вторият проверен начин е да вземете в левия си юмрук наличните дребни монети, здраво да ги стиснете, да помислите и да кажете: „Изхвърлям това от главата, душата и живота си“, и със замах да ги изхвърлите

След това си тръгнете, без да се оглеждате. Поради това езотериците не съветват да взимаме дребни монети, попаднали ни на пътя – не се знае кой и защо ги е изхвърлил. Можете да погледнете дали монетата лежи с „ези“ или „тура“ нагоре, без да я докосвате. Ези е на печалба и успех, тура предупреждава да сте внимателни.

Третият начин – измислете си собствен ритуал, който да ви помогне да се избавите от „зависналите“ измъчващи ви вътрешни ситуации

Три пъти обърнете пръстена си, стегнете гривната на ръката си, подскочете пет пъти на един крак, като повтаряте: „Бягай мъка!“. Вие решавате – творете! Първите признаци, че ритуалът ви набира сила, ще се появят след шест повторения, а в пълна мощ той ще навлезе след половин година практика. Ще усетите, че когато го изпълните, веднага се „изключвате“ от тягостните мисли, от негатива, придобивате сила и интерес за позитивни дела. А именно това е целта!

Неумението да се справяме с вътрешния негатив, води до преки последствия в живота и съдбата

Например кой ще спори, че съдбата на стройния и на пълния човек се развива
различно? Колкото и да ни убеждават, че „пълничките също са щастливи и красиви“, посочвайки едрички актриси и модели плюс сайз, всички са наясно, че прекалената пълнота се възприема като неблагополучие.

Има забавна теория, че напълняват хората, свикнали с хранителен начин („предъвкване“) за решаване на нехранителни задачи (социални, емоционални и т.н.). Нещо се случва, възниква негатив и започваме да дъвчем. Това е липса на дисциплина не в храненето, а в отношението към себе си. Самодисциплината идва, когато има любов към самия себе си като към творение на висшите сили, чието предназначение е да бъде щастливо.

Замислете се какво натрупва този, който яде „от мъка“? Когато излишното тегло премине определен процент, то започва да изпълнява функцията на още един хормонообразуващ орган. Колкото повече свръхнормени мазнини, толкова повече те влияят на ситуацията вече на физиологично ниво, като още повече се увеличават.

Това, което изглежда способно да намали натоварването, да премахне негатива, се превръща в подкожен враг, който е с вас денонощно. Освен езотеричния негатив в мазнините в прекия смисъл са капсулирани вредни вещества, които при отслабване могат да предизвикат интоксикация. Отслабващият ще премине през пъпки, запек, разстройства, проблеми със здравето, преди „да свали“ целия негативен товар и да започне да се възстановява. Тези токсини ще се излеят и на психологическо (енергийно) ниво. Затова мнозина не издържат – прекалено е непоносимо, и отново се връщат към порочния си навик да си „подслаждат“ мъката.

Затова е толкова важно при изграждането на собствената щастлива съдба да следим тялото си, като своевременно му позволяваме да изгори излишния адреналин, да снеме физиологическия стрес със свободно движение, да се избави от прекалената маса мазнини в организма.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар