Трудните характери на Зодиака – Част Втора

Ти лайф за Лекува

Ако познаваме негативните черти на всеки от зодиакалните знаци, това ще ни спести много разочарования


ВЕЗНИ

Това е доста студен човек, страстта не е неговата стихия. В отношенията си с околните представителите на този знак се стремят към равновесие, дори към хармония. Но при това се стараят да не допускат никого близо до себе си. За тях са много важни външното приличие и формалностите. Не очаквайте от Везните истинска духовна близост, сърдечност и привързаност. А проявите на егоизъм и мързел могат „приятно” да ви изненадат.

СКОРПИОН

Общуването с „членестоногите” може да се превърне в ад или в рай. Всичко зависи от това дали ще намерите общ език с тези хапещи „насекоми“. А това не е толкова просто. Скорпионите са големи максималисти; те винаги знаят точно кое е добро и кое – лошо. Често мерят постъпките на околните със собствените си стандарти на поведение. Общуването се усложнява допълнително, защото Скорпионите не скриват истинското си отношение към даден човек: те винаги са готови да покажат жилото си.

СТРЕЛЕЦ

Този огнен знак се стреми към приключения и авантюри. Като че ли няма нищо лошо. Но заради своите похождения Стрелецът е готов на всичко. Ако на хоризонта се появи увлекателно пътешествие, той може да изостави всичко, да забрави за обещанията си и да пръсне маса пари. Широтата на интересите му често пречи на сериозното приятелство и любовните отношения. Затова често Стрелците нямат истински приятели и постоянни партньори в живота. Освен това много обичат да вършат нещата по свой начин, без да се съобразяват с мнението на околните. Не е лесно да намери човек подход към представителите на този знак. Но ако ги приемате такива, каквито са, това силно ще облекчи отношенията ви.

КОЗИРОГ

Потаен, сдържан, затворен, студен… И това е всичко за него – за Козирога, един от най-неемоционалните знаци в Зодиака. В общуването с другите той предпочита да спазва дистанция. Допуска до себе си само близките си хора, и то невинаги. Козирогът не обича шегите и остроумията по свой адрес, деловото общуване -желателно на „вие” – му харесва много повече. Така че, ако искате да се разбирате с Козирога, не прекрачвайте границата.

ВОДОЛЕЙ

Тази купонджийска личност обикновено лесно влиза в контакт, за което много помага присъщите й чувство за хумор и остроумие. Но колкото и да е странно, общителността на този знак често му създава проблеми. За Водолея разговорите с околните са като въздуха, без който не може да живее. Затова натрапва обществото си на всички. Нещо повече – този ексцентрик обича да се стоварва като лавина върху главите на околните и да получи „заслужени” аплодисменти.

РИБИ

Любимото изречение на Рибите е „Дайте книгата за оплаквания!”. Най-големите страдалци в Зодиака винаги от нещо и някого са недоволни. Ту някой ги обижда, ту някой плете против тях интриги, ту спъва развитието им… Своята „мъка” Рибите са готови да удавят в бутилка, да засладят със сладолед или да „излеят” пред доверено лице. В резултат проблемът не изчезва, а просто се „закопава” още по-дълбоко. Рибите са склонни да прехвърлят всички тежести на плещите на другите. При това го правят толкова виртуозно, че близкият или любимият се радват да окажат на „водоплаващото” услуга. Накрая, още една сложност в общуването с Рибите е тяхното настроение, което се променя по десет пъти на ден…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар